• Alle

Vrouwendag 16 maart 2019

zaterdag 16 maart 8:45 uur


Zaterdag 16 maart spreekt Erica Duenk op de Vrouwendag in Zetten. Deze interkerkelijke vrouwendag wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd voor ruim tweehonderd vrouwen uit de Betuwe en omstreken.

De vrouwendag staat in het teken van ontmoeting, bezinning en inspiratie.

Dit jaar is het thema ‘Sterk in Zijn kracht’, naar aanleiding van Jesaja 40:31: ‘Maar wie hoopt op de Heer krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput’.

De spreekster, Erica Duenk, heeft jaren lang gewerkt bij de Stichting Vrij Zijn. In 2015 werd zij door God geroepen om de nieuwe bediening His Healing Voice op te starten. Zeven maanden later werd de eerste Here I am conferentie gehouden. Sindsdien zijn er allerlei vormen van events en onderwijs bij gekomen. Daarnaast krijgt Erica steeds meer bekendheid door het succesvolle TV-programma Transparant op de zender Family7. Dit presenteert zij samen met Esther Vorsterman van Oijen (spreekster op de vrouwendag van vorig jaar).

Tijdens de middagpauze is er ruimte om elkaar te ontmoeten en de lunch te nuttigen. Voor soep, koffie en thee wordt gezorgd, lunchpakket graag zelf meenemen.

Aansluitend is er tijdens het middagprogramma een gevarieerd aanbod van verdiepende , creatieve en ontspannende workshops. De muzikale begeleiding is zoals gewoonlijk in handen van de band ReCall.

Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden met tijd voor bemoediging, bezinning, toerusting en ontmoeting. De toegang is vrij. Voor sommige workshops is een kleine bijdrage verschuldigd.

De locatie is het HPC, Mammoetstraat 1 te Zetten.

Mocht je je nog niet ingeschreven hebben: dit kan via de website www.deschakelzetten.nl/vrouwendagen of telefonisch bij Klazien Wierbos, tel. 0488-412410


Erica Duenk Erica Duenk ©Foto: Erica Duenklocatie

HPC Zetten
Mammoetstraat 1-3
Zetten