Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Equal Status en Clearwater Creedence Revival

zaterdag 20 april 20:00 uur


Zaterdag 20 april is De Vanger te Bruinisse het podium voor concerten van twee geweldige bands: Equal Status en Creedence Clearwater Revival. De eerst genoemde band is afkomstig van ons eigen eiland Schouwen Duiveland en zal een ode brengen aan Status Quo. Ongetwijfeld zullen alle krakers van Quo de revue passeren. Daarna is het de beurt aan Clearwater Creedence Revival, een Britse gelegenheidsband die gevormd wordt door leden en ex leden uit bands als The Animals, The Hollies, Denny Laine Band ( Paul McCartney's), Slack Alice enz. De band zal tal van nummers vertolken van de roemruchte Amerikaanse band CCR als Proud Mary, I put A spell on you, Who'll stop the Rain, Down on the Corner, Fortunate Sons enz.

Kortom, het beloofd een geweldige avond te worden, ruim drie uur live muziek met een hoog rock 'n Roll gehalte waarbij het motto is: 'Voetjes van de vloer'.

Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro. De zaal gaat om 20.00 uur open en dan kosten de kaarten 20 euro (indien nog beschikbaar)


locatie

De Vanger
Molenstraat 52
Bruinisse