• Alle

Autismedag Doetinchem

zaterdag 30 maart 10:45 uur


Doetinchem - In het kader van de Autismeweek 2019 houdt Edukompas op zaterdag 30 maart vanaf 10.45 uur een inspiratie-, informatie- en ontmoetingsevenement rondom autisme. Dit zal plaatsvinden op de locatie van SBO SAM aan de Boddens Hosangstraat 98 te Doetinchem.

Edukompas is het netwerk van vijf zelfstandige praktijken in de Achterhoek en de Liemers welke extra ondersteuning bieden bij onderwijs en bij opvoeding aan kinderen en jongeren.

Anita Bieleman opent de dag. Zij is orthopedagoog generalist NVO bij de Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost-Gelderland (SOTOG). Ze heeft veel ervaring met het geven van autismescholing. Ervaringsdeskundige Dio Bossemeijer vertelt over zijn leven met PDD-NOS. Daarnaast zijn we workshops en informatie op het gebied van scholing, communicatie, planning, beleving, sport en beweging. Op de informatiemarkt presenteren organisaties en verenigingen zich. Rondom de markt is er ook de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De entree bestaat uit een vrije gift. In verband met de catering is aanmelden wel wenselijk: info@edukompas.nl of 06-57339269.


©Foto: Miranda Halmalocatie

SAM school
Boddens Hosangstraat 98
Doetinchem