• Alle

Mama Café in de Bieb met als thema 'Ouder & peuterdans '

woensdag 17 april 10:30 uur


Op woensdagmorgen 17 april zal Magali Tiemersma van DanzArte Dansschool het Mama café in de Bibliotheek Aalten bezoeken. Zij laat jou en je kindje kennismaken met ouder & peuterdans. Dé manier voor je peuter om zijn energie een plekje te geven. Tijdens deze gezellige ochtend staan dans en muziek centraal en gaan jullie samen heerlijk bewegen!

Dansen, rennen, springen, swingen, stuiteren... Peuters hebben veel energie en die komt er regelmatig uit. Om ze ruimte te bieden hun energie een plekje te geven, bieden ze bij DanzArte Dansschool Ouder & peuterdans aan. Magali Tiemersma is een allround danser en mede-eigenaar van de dansschool. Zelf danste ze al op jonge leeftijd en nu wil ze het plezier van dansen overbrengen op anderen. Dat gaat haar met deze Ouder & peuterdans-ochtend vast en zeker lukken.

Tijdens het Mama Café op 17 april is er volop ruimte voor je peuter om zich vrij te bewegen. Je kindje wordt gestimuleerd en geprikkeld om zijn of haar eigen fantasie en creativiteit te ontdekken. Door te dansen en naar muziek te luisteren gebeurt dit al snel. Op deze ochtend staan het plezier en vertrouwen en de veiligheid van iedere peuter centraal. Natuurlijk zijn mama’s met baby’s tijdens deze ochtend ook van harte welkom. Zij kunnen samen met hun baby gewoon meedansen. Lijkt dit je wat? Kom dan gezellig naar het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10.

Het Mama Café wordt gehouden op woensdag 17 april van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.


locatie

Bibliotheek Aalten
Hogestraat 10
7122bv AaltenRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.