• Alle

Paasworkshops op De Hooizolder

woensdag 17 april 14:00 uur


SLIEDRECHT - We hebben er lang op moeten wachten, maar nu wordt het eindelijk Pasen. Dat betekent feest voor de meeste kinderen. De vakantie begint immers. Maar dit jaar kunnen ouders ook de feestdagen prettig beginnen.

In het Burgemeester Feitsmapark is namelijk op 17 april van alles te beleven. Op de kinderboerderij zijn veel jonge dieren te bewonderen, er kan weer naar eieren worden gezocht, maar er kan ook van alles geknutseld worden.

Op De Hooizolder kan je je ten eerste weer helemaal uitleven bij de wekelijkse knutselactiviteit van Juf Hester en ten tweede kan je dit jaar daar je ei ook kwijt tijdens een heuse workshop met hoofdzakelijk natuurlijke materialen. En dit belooft heel speciaal te worden. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

's Avonds is er weer een workshop. Dan voor volwassenen. Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Rond de kerst is het ons goed bevallen 'iets' voor volwassenen te organiseren en daarom nu met Pasen weer. Er worden leuke natuurlijke materialen gebruikt en het is wederom echt de moeite waard om hierbij aan te schuiven.