• Alle

Info-bijeenkomst SamenLoop voor Hoop

maandag 15 april 20:30 uur


Op maandag 15 april om 20.30 uur wordt een INFORMATIEBIJEENKOMST gehouden voor eenieder die mee doet of overweegt om mee te gaan doen aan de Samenloop voor Hoop in juni . Het bestuur van de Samenloop voor Hoop Helmond nodigt eenieder van harte uit om de plannen voor het weekend van 29 en 30 juni 2019 met u te delen en alle mogelijke vragen te beantwoorden. De bijeenkomst wordt gehouden in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Helmond, waar koffie en thee vanaf 20.30 uur klaar zullen staan

Dit jaar is er voor de vijfde keer een Samenloop voor Hoop in Helmond. Een prachtig lustrum zal het gaan worden, waarbij de inzet van veel deelnemers, teams, bedrijven en vrijwilligers zal worden gevraagd. De aftelklok is eind juni 2018 tijdens de Kick Off bijeenkomst, samen met Burgemeester Blanksma al aangezet. Aanmelding van teams kan via de website (zie www.samenloopvoorhoop.nl/helmond).

Over de Samenloop voor Hoop: Bij de Samenloop voor Hoop vragen we aandacht voor de ziekte kanker en voor (ex)kankerpatiënten. Met de Samenloop voor Hoop wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en het inloophuis de Cirkel in Helmond. Iedereen, jong, oud, fit, maar ook minder fit kan meedoen. Naast het feit dat er aan het einde van het evenement hopelijk een flink bedrag wordt overgemaakt naar KWF Kankerbestrijding, is de Samenloop voor Hoop vooral om onze eregasten ((ex)kankerpatiënten) een hart onder de riem te steken en met z'n allen het leven te vieren. De totale opbrengst van de Samenloop komt voor 90% ten goede aan het KWF en voor 10% aan inloophuis de Cirkel. De Samenloop voor Hoop is een evenement waarbij Helmond laat zien de strijd tegen kanker te ondersteunen. Kanker raakt immers 1 op de 3 Nederlanders. Wanneer de avond valt verlichten duizenden kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze kaarsenceremonie worden dierbaren herdacht en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. Een indrukwekkend moment tijdens dit prachtige evenement. Op zondag wordt een Kinderloop georganiseerd met uiteraard voor de kinderen speciale activiteiten op het terrein. De 24uurs manifestatie wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van het uiteindelijke bedrag dat is ingezameld. Zie ook: www.samenloopvoorhoop.nl

Deelname van teams met hun lopers wordt bijzonder gewaardeerd omdat daarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van het goede doel waar wij allemaal aan werken: aandacht voor kankerbestrijding én een financiële opbrengst voor verder kankeronderzoek. Ook is het samen lopen, mensen ontmoeten en beleven een leuke, plezierige en hartverwarmende teamactiviteit. Teams worden gevraagd om bijzondere acties te ondernemen om nog meer geld in te zamelen en krijgen ook alle gelegenheid om zich in het weekend op het terrein d.m.v. een kraam te presenteren.        

Wil je meer weten over SamenLoop voor Hoop? Ben je van plan om (weer) mee te doen? Kom naar de informatiebijeenkomst op 15 april a.s.

Aanmelden en meer informatie via: teams@svhhelmond.nl


Wandelende deelnemers Wandelende deelnemers ©Foto: SamenLoop voor Hooplocatie

De Geseldonk
Cederhoutstraat 44
Helmond