• Alle

Hoogsensitiviteit, wat is dat eigenlijk? Kom er achter bij Theek 5 Dongen

maandag 15 april 20:00 uur


Wil jij weten wat hoogsensitiviteit (hsp) inhoud en wat voor effect het kan hebben op jouw leven of dat van jouw kind? Dan nodigen we je graag uit bij Theek 5 Dongen. Maandag 15 april kom je naar een informatiebijeenkomst met Ellis Bosmans. Meer weten? Ga naar de bibliotheek of www.theek5.nl/activiteiten.

Vind jij het lastig om alle prikkels, indrukken en gevoelens die je op een dag binnenkrijgt te verwerken? Ervaar jij stress en verlies van energie door wat het dagelijks leven van je vraagt? Word jij beïnvloedt door sferen en stemmingen van anderen? Vind je het lastig om met veranderingen en drukte om te gaan? Vind jij het een uitdaging om grenzen aan te geven en sterk in je schoenen te staan? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterk rechtvaardigheidsgevoel? Of herken jij dit bij je kind? Misschien ben jij of is je kind dan wel hoogsensitief.

Informatiebijeenkomst Hoogsensitiviteit

Als je goed leert omgaan met prikkels, merk je dat dit vooral een kwaliteit is. Theek 5 Dongen organiseert een informatiebijeenkomst voor alle nieuwsgierige volwassenen, ouders, leerkrachten, docenten en andere geïnteresseerden die willen weten wat hoogsensitiviteit is en die willen begrijpen wat er (aan) te doen is. Deze informatiebijeenkomst wordt verzorgd in samenwerking met Ellis Bosmans. Ellis is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en helpt vanuit haar praktijk Hart voor sensitiviteit mensen hun hooggevoeligheid in te zetten als talent.

Interesse?

Meld je snel aan en kom maandag 15 april om 20.00 uur naar De Cammeleur. En wil je na deze interessante lezing nog meer te weten komen over hoogsensitiviteit? Op dinsdag 7 mei start de cursus Mijn hooggevoeligheid voor volwassenen. En vanaf dinsdag 14 mei kun je deelnemen aan de kennismakingscursus Mijn kind is gewoon hoogsensitief. Meer informatie en de kosten vind je op www.theek5.nl/activiteiten of kun je navragen in de bibliotheek. Wij kijken uit naar je komst.


locatie

De Cammeleur, Dongen
Hoge Ham 126
5104jk DongenRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.