• Alle

Bij Ankomm'n familieopstellingen door Melahat

dinsdag 26 maart 13:00 uur


Op 26 maart ‘s middags en 30 maart ‘s avonds organiseert Ankomm’n familieopstellingen door Melahat. Deze helpen je om je verborgen blokkades los te laten en ondersteunt je bij jouw familie-systeem en je relatie. Maar ook bij je beroepsmatig leven of bij lichamelijke thema's en gezondheid. Als er nu van biunnen een "ja" is, kom dan om je juiste plek te vinden en diepe verbondenheid te ervaren, het vertrouwen in jezelf te verdiepen en je intuïtie te versterken, wonden van je lichaam, geest of ziel te helen, jezelf te bevrijden uit ongezonde verstrikkingen of gehechtheden.

Je kunt ofwel jouw eigen thema inbrengen of als plaatsvervanger deelnemen. In beide gevallen zul je ontdekken wat je tegen houdt en waar je niet met jezelf of anderen in verbinding bent. Je zult waardevolle inzichten verkrijgen en een nieuw perspectief op verschillende levensthema's. De familieopstellingen worden begeleid door Melahat Yapici, Turks-Zwitserse, gecertificeerd en ervaren opsteller. Melahat biedt zowel een individuele sessie als ook groepsessies. Ze maakt gebruik van een reeks van ondersteunende technieken en methodes, waaronder meditatie, Byron Katie's "The Work", Ho'oponopono (vergevingsproces), en haar intuïtieve gave om te ondersteunen in zachte en diepe ervaringen met blijvend resultaat. Ze doet dit samen met Bas Visser, Nederlands coach en druïde, hij ondersteunt en, indien nodig, vertaalt; de taal is Duits of Engels. Voor meer informatie of opgeven bel Bas Visser 06 -53313329.

Individuele sessies zijn ook mogelijk: +41 76 503 15 05 of mail: melahat@8samaufgestellt.ch.

De data zijn dinsdagmiddag 26 maart 13.00-16.30 uur en zaterdagavond 30 maart van 19.00-22.30 uur. Gastgalerij Ankommn vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg – West.


Melahat Melahat ©Foto: P Melahatlocatie

Ankomm'n
Mentinkweg 5
Winterswijk