• Alle

Johannes Passion van J.S. Bach, Concert en Masterscratch

zaterdag 16 maart 20:00 uur


Het is al bijna weer zover: op 16 maart kunt u weer genieten van het Golden Circle Ensemble. In de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel zal het ensemble onder leiding van John Bakker de hoogtepunten uit de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoeren. De begeleiding wordt verzorgd door André de Jager op het orgel.

Het Golden Circle Ensemble bestaat uit jonge zangers met prachtige stemmen. Het is een gemêleerd gezelschap van zangers die nog studeren aan het conservatorium en enthousiaste ervaren zangers.

Het verbinden van het ensemble aan een scratchkoor om op deze manier het publiek actiever te betrekken bij het concert is een idee van Elselien Wakkee en John Bakker. Zij zijn ook de oprichters van het Golden Circle Ensemble.

Wilt u 's avonds meezingen met het Golden Circle Ensemble? Dit is mogelijk u kunt zich opgeven voor het scratchkoor.

Van 9.30 uur tot 12.00 uur worden er enkele koralen en koorwerken ingestudeerd en wordt er een interessante presentatie gegeven over het leven en werk van J.S. Bach. 's Avonds worden de deelnemers van het scratchkoor uitgenodigd om deze koorwerken samen met het ensemble uit te voeren.

Zaterdag 16 maart 2019 20.00 uur

Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16, Nieuwerkerk aan den IJssel

Entree: €17,50, Jongeren tot 16 jaar €5,00, Voorverkoop: €15,00

Masterscratch: €27,50, (Scratchkoor oefenen 9.30-12.00 uur + entree 's avonds)

Groepen Masterscratch: vanaf 5 personen tegelijk €20,00 p.p.

Inschrijven voor de Scratch of reserveren van kaarten kan via www.goldencirclesmp.nl


kerk en organisatoren kerk en organisatoren ©Foto: Elselien Wakkee