Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Raw Medicine eindelijk in Rockcafé Taste

zaterdag 16 februari 22:00 uur


Groenlo - Het heeft even geduurd voordat het optreden Raw Medicine op zaterdag 16 februari in Rockcafé Taste ook daadwerkelijk gepland kon worden. Dirk Vermeij speelde al eerder met zijn toenmalige band The Paris dandies in Taste, het alleereerste Jazz Vesteval voor het muziekcafé in 2012. Ook toen werd het dak er volledig afgerockt.

De nieuwe band van Dirk Vermeij, Raw Medicine kwam halverwege 2017 flink in het nieuws, mede op social media, vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Engelbert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om.

Het had nogal wat voeten in de aarde om de drukke bandagenda van Raw Medicine te combineren met het drukke programma van Rockcafé Taste. Maar, waar een wil is is een weg, en omdat beide partijen enorm graag tot elkaar wilde komen werd begin vorig jaar dit optreden al vastgelegd. 16 februari is het eindelijk zo ver. Raw Medicine in Taste! Met bandleden uit o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van Raw Medicine intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een knipoog naar hun verleden.
Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!

Zaterdag 16 februari, aanvang 22.00 uur, entree vrij.


Raw Medicine Raw Medicine ©Foto: Kees Tabaklocatie

Rockcafé Taste

Groenlo