Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Informatieavond Salland Rookvrij

dinsdag 12 februari 19:00 uur


Deventer - Voor veel mensen hét voornemen voor 2019: eindelijk definitief stoppen met roken. Toch vinden velen het lastig om afscheid te nemen van de sigaret. Daarom organiseren Tactus Verslavingszorg, de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken en Salland Zorgverzekeringen en op dinsdag 12 februari 'Salland Rookvrij', een informatieavond vol tips en advies voor iedereen die wil stoppen met roken.

De avond is erop gericht om te helpen bij het succesvol stoppen met roken. We vertellen over wat er in je lichaam gebeurt als je stopt en waarom het soms moeilijk is om te stoppen. Ook vertellen we hoe de huisarts hierbij kan helpen. Na een korte inleiding is er een informatiemarkt waar vragen gesteld kunnen worden aan diverse deskundigen. Dit zijn bijvoorbeeld praktijkondersteuners van de huisarts, maar ook deskundigen op het gebied van ontspanning, bewegen en gezonde voeding. Na de pauze worden de meest gestelde vragen behandeld. En natuurlijk komt er antwoord op de vraag wat je deze keer anders kan doen om ècht te stoppen met roken!

Waar en wanneer?
De informatieavond is dinsdag 12 februari van 19.00 tot 21.45 uur in de Ichtuskerk aan de Holterweg 6 in Colmschate. De avond is gratis bij te wonen en mensen kunnen zich aanmelden via www.tactus.nl/sallandrookvrij. Hier is ook meer informatie te vinden over de avond. 
locatie

Ichtuskerk
Holterweg 108
Colmschate