Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Ton voor 't Hekke bij Kunst in den Bouw

dinsdag 12 februari 9:00 - 17:00 uur


Warnsveld - De eerste kwartaalexpositie in 2019 van Kunst in Den bouw wordt verzorgd door de Warnsveldse kunstenaar Ton voor ‘t Hekke (1950).

Ton heeft met een werktuigbouwkundige achtergrond het tekenen grondig geleerd. Dat is Technisch tekenen en dat is te zien aan een deel van zijn werk waar alles klopt wat bteft details en perspectief. Toch heeft hij ook altijd plezier beleefd aan het creatieve tekenen waar hij in de vrije uurtjes plezier aan beleefde. Daar kwam meer vaart in dankzij de tekenmomentjes tussen afwas en bedtijd met zijn twee zoons. Beide zijn daardoor duidelijk enthousiast geworden en hebben een creatief beroep gekozen.

De echte omslag kwam na een burn-out in 2009. Bij atelier “Het Groene Paard” onder begeleiding van Bertje van Delden is Ton zich verder gaan ontwikkelen en serieus met het schilderen begonnen.

Op deze expositie zijn die fasen goed te zien. Van de mooie technisch goed uitgevoerde tekeningen naar een schilderstijl waar ook andere onderwerpen zoals de natuur aan de orde komen. Kleur speelt daarin in toenemende mate een rol

Ton voor ‘t Hekke in Den Bouw. Tot 1 april, dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur aan het Abersonplein 9 in Warnsveld.


Kudu, Ton voor 't Hekke Kudu, Ton voor 't Hekke ©Foto: Jan Baggen

Kudu, Ton voor 't Hekke Kudu, Ton voor 't Hekke ©Foto: Jan Baggenlocatie

Woonzorgcentrum Den Bouw
Abersonplein 9
7231CR WarnsveldRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.